Creeër prachtig gekleurd & glanzend haar

Met de KIS SoftShades doe je dit in een handomdraai. De ammoniavrije formule maakt het haar niet lichter en geurt heerlijk. De kleur blijft bijzonder lang mooi (tot 24 keer wassen!) en vervaagt geleidelijk, dus geen uitgroei. Je krijgt niet alleen een mooie kleur, het haar wordt óók extra versterkt en direct ontward. Het wordt ongelofelijk soepel en shiny!

28 nuances, onbeperkte mogelijkheden

Met keus uit 28 onderling te mengen natuur- en modenuances zijn de kleuropties in feite onbeperkt. In 5 tot 20 minuten creëer je een prachtige kleur. En glans en conditie! Ideaal voor glanskleuringen, kleurcorrecties en opfrissingen. De kleur vervaagt geleidelijk en houdt tot 24 keer wassen in dezelfde kleurrichting, dus geen ongewenste kleurverandering en geen uitgroei.

Wonderdoeners voor het haar

Ook het haar krijgt een boost: dankzij amarantzaadextract. Amarantzaadextract is rijk aan peptiden en polysacchariden. Het kan hierdoor het verlies aan proteïnen door dagelijks borstelen en andere schadelijke handelingen aanvullen en de haarvezel repareren. Het extract versterkt het haar, ontwart het direct en verbetert de handelbaarheid en kambaarheid van vochtig en droog haar.

Winnaar Dutch Beauty Award 2020

‘Absoluut de beste kleurbehandeling die ik ooit heb gehad’, oordeelde de jury over Royal KIS. Het merk won met zijn innovatieve kleurproducten Softshades en Safeshades de Dutch Beauty Award 2020 voor beste salonproduct. Een knappe prestatie, gezien de moordende concurrentie in de professionele haarverzorgingsmarkt.

Vloeibaar gemak

KIS SoftShades bestaat uit twee componenten: Liquid Color en Activator. Dankzij de vloeibare samenstelling zijn ze gemakkelijk te mengen en aan te brengen op het haar. Verpakt in een royale 100 ml flacon.

Hoe te gebruiken?

Play Video

Resultaten

Play Video
Play Video

Contact

Voornaam *
Achternaam *
E-mail *
Telefoon *
Adres *
Plaatsnaam *
Bericht *

Gratis Try SoftShades Box

Ontvang een gratis Try SoftShades Box t.w.v. € 49,20!

Gratis Try SoftShades Box

Speciaal voor salons die nog niet met de KIS SoftShades werken.

Voornaam *
Achternaam *
E-mailadres *
Telefoon *
Salon *
Adres *
Postcode *
Over mij *
Plaats *